SIB Voucher Marktentree

Heeft u een land gevonden waar u de beste kansen ziet voor uw product en wilt u dit online gaan promoten alleen weet u niet hoe? Wilt u graag begeleiding bij het betreden van deze markt? Dan is de Voucher Marktentree van de regeling Starters International Business (SIB) die verstrekt wordt vanuit de Rijksoverheid iets voor u. Met deze voucher kunt u ter waarde van €2.500 onze hulp inschakelen waardoor u uiteindelijk niks betaald. (www.RVO.nl)

Voor wie?

U kunt de voucher marktentree aanvragen:

  • als u Nederlandse mkb-ondernemer bent.
  • vanuit het Caribische deel van het Koninkrijk (Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius en Sint-Maarten).
  • als u al informatie heeft verzameld over een bepaalde buitenlandse markt.

Waarvoor?

De voucher marktentree gebruikt u voor advies van een externe deskundige. Deze adviseur is onafhankelijk. U heeft geen zakelijke verbintenis.

Wat kan de adviseur onder meer voor u doen? Hij of zij:

  • introduceert u bij lokale netwerken en hun experts;
  • onderhoudt contacten;
  • helpt bij een mogelijke vestiging in het doelland.

Kosten

De kosten voor onze hulp worden gedekt door de SIB Marktentree voucher ter waarde van €2.500,-. U betaalt alleen de 21% BTW over de geleverde diensten. Deze kunt u weer terugvorderen, zodoende kost het u niets.

Aanvragen

Wilt u meer informatie of bent u voornemens gebruik te maken van deze regeling? Dan helpen wij u graag hiermee. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen en u helpen bij het betreden van uw doelland op het gebied van e-commerce en marketing, wij nemen werk uithanden en zorgen dat u zonder zorgen kunt beginnen met verkopen in uw nieuwe doelland.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back to top