Wat wij nog meer voor u kunnen doen.

01 

Strategie
& Planning

Wij zijn gespecialiseerd in het strategisch inzetten van social media. Wij weten exact hoe elk social medium ingezet kan worden en welke doelgroepen op deze sociale media zitten. Wij houden dagelijks de nieuwste trends in de gaten op het gebied van nieuwe social kanalen. Uiteraard weten wij ook hoe deze nieuwe trends in te zetten om het zakelijke bereik van uw bedrijf te vergroten.

02 

E-Mail
Marketing

E-mails versturen met als doel om je product of service te verkopen. Dat klinkt allemaal erg simpel, maar dat is het helaas niet. Het versturen van mailtjes aan een mailinglijst die je hebt opgebouwd is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden. Wij kunnen u helpen met het verbeteren van uw e-mailmarketing.

03 

Zoekmachine
Optimalisatie

Online gevonden worden met uw dienst of product. Het eerste waar je gaat zoeken voor informatie is een zoekmachine. Daarom is het van groot belang dat uw website goed gevonden kan worden door deze zoekmachines. Wij beschikken over de kennis die nodig is om uw website te analyseren en te optimaliseren voor een zo goed mogelijk zoekresultaat. Hiermee word gezorgd voor meer kwalitatieve bezoekers die echt op zoek zijn naar een bedrijf zoals dat van uw.

04 

Social
Media

Social media is een uitermate geschikt platform om uw bedrijf op te presenteren. Echter is het ook mogelijk om advertenties op deze platformen te publiceren en heel precies op de doelgroep te richten. De verschillende vormen van advertenties en mogelijkheden per platform verschillen van elkaar. Daarom is het handig om dat over te laten aan een team van specialisten die er ervaren mee zijn. Wij  weten precies wat wel en niet werkt op elk platform en kunnen u daarom goed assisteren op het gebied van social media advertenties.

05 

Zoekmachine
Advertenties

Online gevonden worden lukt beter als u ook adverteert op bepaalde zoekwoorden die gebruikt worden in uw branche. Verkoopt u mobiele telefoons dan is het erg lastig om gevonden te worden als je net begint. Daarom kunt u ook bieden op bepaalde zoekwoorden en zo uw website promoten tegen een kleine bijdrage. Hoe u zulke advertenties op bijvoorbeeld Google en Bing kunt plaatsen kunt u  door ons laten doen. Wij hebben reeds verschillende bedrijven geholpen met het opzetten van hun zoekmachine advertentie campagnes.

06 

Lokaal
Bedrijf

Bent u een lokaal bedrijf? Zelfs dan is het slim om online actief te zijn, via sociale kanalen en zoekmachine optimalisatie kunnen uw verkoopcijfers enorm oplopen. Al eens verdiept in het adverteren van je producten op Instagram? Bent u al actief op Snapchat of Facebook? Allemaal kanalen die ingezet kunnen worden voor uw onderneming. Heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor wie wij al werken

Benieuwd wat onze diensten voor u kunnen betekenen?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back to top